Zvicra një partner i rëndësishëm në projektet e axhendës së zhvillimit të OKB-së në Shqipëri

0
1259

Qeveria Zvicerane është një partner i rëndësishëm në projektet e axhendës së zhvillimit 2030, të Organizatës së Kombeve të Bashkuara që zbatohet në Shqipëri.

Në Ditën Kombëtare të Zvicrës, Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara, (PNUD) falenderon për partneritetin zviceran, në zbatimin e projekteve për të ndërtuar aftësitë e të rinjve për punë në Shqipëri e axhendë e zhvillimi 2030, që nuk len të rinjtë pas.

Gjithashtu, për të mbështetur Reformën Territoriale e Administrative dhe konsolidimin e saj, për të mbështetur grupet që rrezikojnë të mbeten pas si romët, personat me aftësi ndryshe, për të mbështetur Shqipërinë në betejën kundër COVID-19″.

“Faleminderit që jemi bashkë në përpjekjet për të avancuar axhendën e zhvillimit 2030 në Shqipëri, thekson PNUD.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu