SKANO & PAGUAJ / Sherbimi me i ri qe Raiffeisen Bank u ofron klienteve

0
1774

Skano dhe Paguaj sherbimi më i ri inovativ ofruar nga banka Raiffeisen, ju ofron mundësinë për të paguar nëpërmjet aplikacionit Raiffeisen ON në një numër të gjërë biznesesh tregtare apo dyqane brenda vendit.

Mënyra më e lehtë dhe e shpejtë duke skanuar një imazh QR te krijuar gjatë pagesës, për të kryer te gjitha blerjet tuaja vetem ne pak sekonda.

Ky shërbim ofrohet falas për të gjithë klientët individë te bankes.

Disa përfitime thelbësore:

– Transferimi i menjëhershëm dhe i sigurt i pagesës nga llogaria e klientit në llogarinë e tregtarit
– Komisione më të ulëta në krahasim me pagesat me kartë
– Verifikimi i pagesës në kohë reale dhe raport analitik i transaksioneve
Multi funksional (ECR, E-Commerce, EFT POS, Mobile)
– Mund të integrohet direkt ne pikat e shitjes te tregtarëve
– Limite më të larta në përdorim
– Rreziku më i ulët i mashtrimit

Cilat industri mund të përdorin këtë shërbim:
– Të gjithë dyqanet e shitjeve (Retail)
– Bar dhe Restorante
– e-Commerce
– Tregtarët e hidrokarbureve
– Distribucioni

Burimi: https://www.raiffeisen.al/

Pershtati: Star Business

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu