Siguria ushqimore/ AKU kryen 371 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

0
28

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit dhe trupat inspektuese të AKU-së kanë kryer gjatë ditës së sotme 371 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin, edhe si pjesë e taskforcës antiCovid.

Vijohet që të këshillohet nga taskforca që nga çdo biznes mos të nënvlerësohet asnjë pjesë e protokolleve të sigurisë, si mënyra e vetme për shmangien e përhapjes së virusit Covid-19.

Gjatë inspektimeve janë dhënë 18 masa me paralajmërim në disa biznese ushqimore, për mossistemim të ambienteve në magazinim, higjienizim ambientesh, rinovim librezash shëndetësore, plani 3D etj.

Referuar Planit të Marrjes së Mostrave janë marrë 25 mostra në monitorim të qumështit dhe në perime për analizim të mbetjeve pesticide.

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon punën pa ndërprerje në garantim të sigurisë ushqimore.

119649527 3294566480625644 7053506720025424487 n 420x420 1 300x300 - Siguria ushqimore/ AKU kryen 371 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

119701976 3294566553958970 8206819663427147968 o 864x420 1 300x146 - Siguria ushqimore/ AKU kryen 371 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu