25 C
Tirana
Monday, July 6, 2020
Kreu Pa Kategori

Pa Kategori

Lajme te pergjithshme rreth ekonomise dhe biznesit.

30 mjekë dhe infermierë shqiptarë u nisën drejt Italisë për të dhënë kontributin e tyre për trajtimin e pacientëve në luftën kundër COVID-19. Ekipi mjekësor shqiptar do të vendoset në një spital në veri të Italisë për trajtimin e pacientëve me COVID-19. Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu gjatë fjalës së saj...
*Meri Kola, Administratore në INGLOT Albania, shpjegon për STAR PEOPLE pse produktet e INGLOT janë vërtetë speciale.   Kush është historia e INGLOT?  Ne jemi Franchise në Shqipëri, që nga Nëntori i 2014, Importues dhe Shpërndarës Ekskluziv: DEA BEAUTY LLC, me nje showroom në zonën e Ish-Bllok-ut në rrugën Sami Frashëri dhe...
Sektori financiar dhe teknologjik janë gjithmonë të nënpërfaqësuar për sa i përket vajzave dhe grave. Revista STAR Business ftoi Znj. Linda Shomo, CEO & Themeluese e EasyPay, një prej kompanive FinTech kryesorë në Shqipëri dhe rajon, për të folur më shumë rreth sektorit dhe risive të fundit të EasyPay. Çfarë...