37.5 C
Tirana
E mërkurë, 28 Korrik, 2021

Financë & Banka

Lajme dhe informacion rreth ceshtjeve financiare dhe bankave ne shqiperi dhe bote

Më 17 janar 2020, Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, z. Gent Sejko zhvilloi një takim zyrtar me Ambasadorin e ri të Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Mbretërisë së Norvegjisë në Shqipëri, rezident në Prishtinë, SH.T.Z.  Jens Erik Grøndahl, në ambientet e Bankës së Shqipërisë. Gjatë takimit, Guvernatori Sejko e njohu...