23 C
Tirana
Sunday, July 5, 2020
Kreu Biznes

Biznes

Lajme rreth biznesit ne shqiperi dhe bote

*Meri Kola, Administratore në INGLOT Albania, shpjegon për STAR PEOPLE pse produktet e INGLOT janë vërtetë speciale.   Kush është historia e INGLOT?  Ne jemi Franchise në Shqipëri, që nga Nëntori i 2014, Importues dhe Shpërndarës Ekskluziv: DEA BEAUTY LLC, me nje showroom në zonën e Ish-Bllok-ut në rrugën Sami Frashëri dhe...
Nga Rudina HOXHA  Shallet e saj janë të famshme në Shqipëri dhe në botë. Të huajt mësojnë prej tyre rreth Shqipërisë, historisë së saj, natyrës, traditave dhe zakoneve. Ato mbajnë firmën e triQita, një brand që ajo e krijoi rreth 16 vite më parë. Ajo është Natasha Korn.  Natasha u ul...
  Nga Rudina HOXHA “Thjeshtësia dhe cilësia e asortimenteve tona skandinave në përgjithësi është shumë popullore në Shqipëri, dhe ne planifikojmë të zgjerojmë praninë tonë këtu,” thotë Z. Rune Jungberg Pedersen, Drejtori i Komunikimeve dhe CSR në Zyrën Qendrore të JYSK në Danimarkë. Me më shumë se 2800 dyqane në 52 vende...
  Nga Rudina HOXHA Zëvendës Presidentja e Dhomës së Tregtisë Shqipëri-Luksemburg, Znj. Besmira Uruçi, tregon për STAR BUSINESS iniciativat e Dhomës dhe çështjet me të cilat ajo po mbështet. Uruçi thotë se aktualisht Dhoma e Tregtisë Shqipëri-Luksemburg po përpiqet të ekspozojë dhe zhvillojë  startup-et shqiptare në sferën Europiane dhe të ndihmojë...