9.5 C
Tirana
E martë, 5 Dhjetor, 2023
Kreu Rreth Nesh

Rreth Nesh

Kush Jemi

STAR BUSINESS është një revistë ekonomike dedikuar financave, sistemit bankar, analizave ekonomike, biznesit, teknologjisë dhe inovacionit. Revista do t’i japë mundësi të shprehen, emrave më me zë në fushën e ekonomisë dhe biznesit në vend dhe jashtë. Ne do të mbulojmë tema të ndryshme dhe secila prej tyre do të ndihmojë në përmbushjen e qëllimit potencial të revistës: të diskutojmë për ekonominë dhe biznesin, të promovojmë më të mirën e Shqipërisë dhe të mësojmë prej më të mirëve. Botimi mujor, i cili do të jetë në versionin print dhe online, do të paraqesë frymëzim, qëndrueshmëri, krijimtari, inovacion në koncept e dizajn.