Regent’s Dieckmann: “Ne mbetemi të hapur për të mirëpritur mundësi të reja partneriteti në Shqipëri”

0
1382

Kai Dieckmann, Menaxheri i Përgjithshëm i Regent Porto Montenegro ishte me STAR Business dhe diskutoi pozicionimin e Regent Porto Montenegro ndaj Shqipërisë, si një treg i ri, si dhe për ta zgjeruar më tej këtë hotel.

 A mund të na tregoni për historinë dhe trashëgiminë e markës Regent? A e forcoi IHG më tej?   

Që prej hapjes në 2014, Regent Porto Montenegro ka udhëhequr tregun e mikpritjes brenda rajonit. Marka ka risjellë luksin në treg, duke ndërtuar një hotel dhe bashkësi përrallore ndryshe nga cilido tjetër në vend. Duke bashkuar forcat me IHG shpresojmë ta shtyjmë markën edhe më tej brenda tregut luksoz. Aktualisht ne jemi duke përqendruar përpjekjet tona në procesin e ripërcaktimit dhe ripozicionimit të markës.

Pse Regent Porto Montenegro vendosi ta vërë më shumë theksin në Shqipëri? Cilat jane planet tuaja më të afërta?

Ne kemi disa agjenci udhëtimi, ambasada dhe kompani shqiptare, me të cilat bashkëpunojmë, që kanë qenë partneritete të shkëlqyera gjatë gjithë operacioneve të Regent, dhe mbetemi të hapur për të mirëpritur mundësi të reja partneriteti. Ne ndiejmë që këto partneritete do të na ndihmojnë të bashkojmë Shqipërinë dhe Malin e Zi si destinacione të pasura dhe për këtë arsye të tërheqim udhëtarët e vyer në rajonin jugor të Adriatikut.

Regent’s Dieckmann: “Ne mbetemi të hapur për të mirëpritur mundësi të reja partneriteti në Shqipëri'' 1

Regent Porto Montenegro do të vazhdojë rritjen e nivelit të shërbimit në mënyrë aktive dhe mbetet autentik në trashëgiminë e tij lokale, pavarësisht nëse kjo është përmes ofertave për ushqimin, mirëqenien ose mënyrën e jetesës.

E shtrirë në brigjet e Gjiut Boka, të ruajtuar nga UNESCO, Regent Porto Montenegro i zhyt vizitorët në bukurinë e virgjër të destinacionit më ngacmues te Europës Jugore. Përjetoni më të mirën e mënyrës së jetesës Mesdhetare në zemër të fshatit më magjepsës detar, një komunitet i gjallë plot me restorante, bare dhe butikë shik të cilat ndodhen vetëm një shëtitje larg.

Pse Regent Porto Montenegro?

– Shtrihet në zemër të fshatit të Porto Montenegro

– Rrethohet nga gjiri spektakolar dhe peisazhe malore

– Gjendet vetëm 10 minuta me makinë larg nga Aeroporti i Tivatit

Regent’s Dieckmann: “Ne mbetemi të hapur për të mirëpritur mundësi të reja partneriteti në Shqipëri'' 2

A ka ndonjë plan për paketa speciale vetëm për shqiptarët? 

Ne kemi hartuar gjithmonë paketa që tërheqin të gjithë mysafirët tanë. Çdo paketë ka përvoja të ndryshme, duke i dhënë secilit mysafir një sërë mundësish zgjedhjeje. Momentalisht ne po reklamojmë paketën tonë ‘Luks i përballueshëm’, e cila përfshin përfitime të tilla si vakte mikluese dhe zbritje në spa-në e Regent. Unë ia rekomandoj shumë të gjithë mysafirëve ose të ftuarve të ardhshëm që të shikojnë në faqen tonë të re online, pasi nxjerr në pah të gjitha paketat që ne ofrojmë aktualisht.

Si mund të përfitojë shoqëria e pasur shqiptare nga Marina Porto Montenegro? 

Regent Porto Montenegro është vendosur kundrejt njërës prej prapavijave më dramatike në Evropë,në zemër të marinës magjepsëse të super jahteve në brigjet e Adriatikut në gjirin Boka, me një mjedis që jo vetëm që ofron bukuri të pacënuar, por mund të aksesosh lehtësisht shumicën e  kryeqyteteve evropianëve kryesore. Marina është një ide përmes konceptit kur bëhet fjalë për pasuri të paluajtshme luksoze, shtigje dhe produkte. Përveç kësaj, shërbimet, ofertat gustator dhe përvojat që mund të gjenden në Porto Montenegro janë me të vërtetë luks.

 

*Më poshtë do të lexoni versionin anglisht të artikullit, sipas publikimit në origjinal në versionin print të revistës ”Star Business” , Janar 2020. 

 

Regent’s Dieckmann: “We remain open to welcoming new partnership opportunities in Albania”

Kai Dieckmann, General Manager of Regent Porto Montenegro sat with STAR BUSINESS and discussed the positioning of Regent Porto Montenegro towards Albania as a new market for this Hotel to further expand. 

Would you discuss the history and heritage of the Regent brand? Did IHG strengthen it further?   

Since the opening in 2014, Regent Porto Montenegro has been leading the hospitality market within the region. The brand has introduced luxury back into the market, by building a fabulous hotel and community unlike any other in the country. By joining forces with IHG we hope to push the brand even further within the luxury market – currently we are focusing our efforts in the process of redefining and repositioning the brand. 

Regent’s Dieckmann: “Ne mbetemi të hapur për të mirëpritur mundësi të reja partneriteti në Shqipëri'' 3

Why did Regent Porto Montenegro decide to give more emphasis in Albania? What are the near future plans?

We have several Albanian travel agencies, embassies and companies that we cooperate with, which have been brilliant partnerships throughout Regent’s operations, and we remain open to welcoming new partnership opportunities. We feel these partnerships will help us bring together both Albania and Montenegro as rich destinations and therefore attract the affluent traveller to the southern Adriatic region.

Regent Porto Montenegro will actively continue enhancing the level of service whilst remaining authentic to its local heritage, whether that’s through our food, wellness or lifestyle offerings.

Are there any plans for special packages only for the Albanians? 

We have always designed packages that appeal to all our guests. Each package has different experiences, giving each guest a variety of choices. We our currently advertising our ‘Affordable Luxury’ package, which includes perks such as complimentary meals and discounts at Regent’s award winning spa. I highly recommend all guests or prospective guests to look at our new website, as it highlights all of the packages we are currently offering. 

Regent’s Dieckmann: “Ne mbetemi të hapur për të mirëpritur mundësi të reja partneriteti në Shqipëri'' 4

How can Albanian wealthy society benefit from the Marina Porto Montenegro? 

Regent Porto Montenegro is set against one of the most dramatic backdrops in Europe at the heart of the glamorous super yacht marina on the shores of the Adriatic on Boka Bay, with a setting that not only offers pristine beauty, but is also within easy reach of most major Europeans capitals. The Marina is a thought through concept when it comes to luxury real estates, berths and products – additionally the services, gourmet offerings and experiences that can be found at Porto Montenegro are truly luxury at its best.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu