Posta Shqiptare: Shërbimi më i ri që sjell mjekun më pranë qytetarëve

0
1448
Posta Shqiptare nëpërmjet shërbimit të ri telefonik “Teledoc”, sjell këshillimin e mjekut, më pranë qytetarëve për çdo nevojë shëndetësore që ata mund të kenë.
“Për të gjithë ju që keni nevojë të konsultoheni me një mjek specialist, Posta Shqiptare ofron shërbimin e telemedicinës Teledoc, nëpërmjet të cilit ju mund të telefononi mjekun specialist për çdo problem apo shqetësim shëndetësor që keni, në çdo kohë, 24 orë në ditë”- njofton Posta Shqiptare.
Ky aplikacion është mundësia juaj për të shmangur vajtjen në spital në këtë kohë të pazakontë, dhe për t’u konsultuar nga banesa juaj me mjekun online.
Posta Shqiptare njofton se, për të përfituar këtë shërbim, mjafton të paraqiteni në sportelet e Postës Shqiptare, të kryeni abonimin e kartave Teledoc dhe të zgjidhni paketën që ju përshatet.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu