Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve:Njoftim mbi menyrën e shpërndarjes së dokumentacionit tatimor

0
1876

Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve njofton te gjithe tatimpaguesit se terheqja e dokumentacionit tatimor (blloqe faturash TVSH, Model 4, deftesa tatimore etj) do te vijoje te kryhet prane Drejtorise Rajonale Tatimore, ku ata jane te regjistruar, gjate orarit zyrtar te punes, e hene –  enjte ora 08.00 – 16.00 dhe e premte 08.00 – 14.00.

NR Drejtoria Rajonale Adresa
 1 Drejtoria Rajonale Tatimore e Tatimpaguesit e Mëdhenj Rr. Xhorxh W. Bush, Tiranë
 2 Drejtoria Rajonale Tatimore Tiranë Qendra e Shërbimit për Tatimpaguesit, DRT Tiranë: Rr. “Nikolla Lena” (përballë shkollës “Sabahudin Gabrani”) malwarebytes premium gratuit a vie 2019
 3 Drejtoria Rajonale Tatimore Durrës Lagjia nr.3, Rr. “Egnatia”, Durrës
 4 Drejtoria Rajonale Tatimore Vlorë Lagjia “Hajro Çakërri”, pranë Prefekturës Vlorë
 5 Drejtoria Rajonale Tatimore Berat Rr. ”Antipatrea”, Lagjia “30 Vjetori” , Berat
 6 Drejtoria Rajonale Tatimore Fier Lagjia “Apollonia”, Rr. “Brigada e 11-të Sulmuese”, Fier sylenth1 2.2.1 crack
7 Drejtoria Rajonale Tatimore Elbasan Lagjia “28 Nëntori”, Rr. “Qemal Stafa”, Elbasan
8 Drejtoria Rajonale Tatimore Korçë Lagjia nr. 7, Rr. “28 Nëntori”, Korçë
9 Drejtoria Rajonale Tatimore Lezhë Lagjia “Besëlidhja”, 2 Kullat “Lura”, Lezhë
10 Drejtoria Rajonale Tatimore Shkodër Bulevardi “Zogu i I-rë”, Shkodër icarefone crack
11 Drejtoria Rajonale Tatimore Dibër Lagjia “Aksioni”, Bulevardi “Elez ISUFI”, Peshkopi
12 Drejtoria Rajonale Tatimore Gjirokastër Lagjia “18 Shtatori”, Gjirokastër movavi video editor 14 activation key
13 Drejtoria Rajonale Tatimore Kukës Lagjia nr. 5,Godina e Raiffeisen Bank, Kati II-të, Kukës
14 Drejtoria Rajonale Tatimore Sarandë Lagjia nr. 4, Rr. “Mit’hat Hoxha” Nr. 151, Sarandë

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu