Nje skuader me mjeke dhe infermiere nga Rumania ne mbeshtetje te kolegeve te tyre ne Milano.

0
1020

Komisioni European raporton qe edhe Rumania dergon nje skuader  me mjeke dhe infermiere ne mbeshtetje te kolegeve te tyre ne Milano ne luften kunder COVID/19.

“Vendet Europiane po i perballojne se bashku keto kohe te veshtira” theksojne perfaqesuesit e Komisionit Europian.

Skuadra nga Rumania u perzgjodh mbi bazen e vullnetarizmit dhe do te qendrojne ne ne Milano per 14 dite.

Kjo u be e mundur ne bashkepunim me mekanizmat mbrojtes  te Bashkimit Europian per qytetaret. #EUsolidarity

https://www.instagram.com/p/B-tdOhCql4G/?utm_source=ig_web_copy_link

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu