NERD ADVENTURE [EPISODE 2 DAY 3] [GREEBO]

0
8

RRETH LOJËS

Në Nerd Adventure, ju merrni rolin e një “nerd” që e do kiminë me kompletin tuaj të kimisë që do ta përdorni për të krijuar receta që mund t’i përdorni për të përmirësuar veten ose jetën tuaj në përgjithësi. Familja juaj përbëhet nga ju që jetoni me një nënë dhe motër beqare në një shtëpi moderne të mesme pranë qytetit.

Vizitoni fapnation për lojërat më të fundit për të rritur.

IMAZHET E LOJËS

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu