21 C
Tirana
Thursday, September 24, 2020

Kontakt

Për reagime rreth shërbimeve të klientit, ju lutemi na kontaktoni me email dhe ekipi ynë mbështetës do t’ju kontaktojë  [email protected]

Nëse dëshironi të kontribuoni, ju lutemi sigurohuni që keni lexuar udhëzuesit tanë të kontribuesve dhe përdorni formularin më poshtë ose adresën e emailit për të na arritur. Disponueshmëria e redaktuesve tanë është e kufizuar gjatë fundjavave, megjithatë, ju ende mund të na kontaktoni dhe ne do t’ju përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur.

Plotëso të Dhënat

Kontaktoni si më poshtë

Starbusiness Magazine
Bulevardi Dëshmorët e Kombit,
Kullat Binjake, Kati i VII, Tiranë

+355 67 51 17 017

Email: [email protected]

Email: [email protected]

Rreth Nesh

STAR BUSINESS është një revistë ekonomike dedikuar financave, sistemit bankar, analizave ekonomike, biznesit, teknologjisë dhe inovacionit.

na ndiqni

143FollowersFollow
10FollowersFollow