ExpanDrive 2023.4.1 Free Download [Latest]

0
40

PËRSHKRIM

Mund ta shkarkoni ExpanDrive falas nga faqja jonë e internetit. Ky mjet është 500% më i shpejtë dhe ka një mënyrë të besueshme sinkronizimi offline. Ai shton BackBlaze B2, Google Shared Drives, SMB/CIFS dhe një ndërfaqe të re të përdoruesit me menutë e kontekstit, ikona të transferimit, kërkimin, versionimin e skedarëve, ndarjen e lidhjeve dhe më shumë.

Karakteristikat e ExpanDrive Shkarko versionin e plotë falas

Lidheni diskun tuaj me çdo re

ExpanDrive harton një makinë rrjeti për macOS dhe Microsoft Windows që lidhet me të gjithë ofruesit kryesorë të ruajtjes së cloud, si Dropbox, Google Drive, Google Team Drives, Amazon Drive, Box, OneDrive, OneDrive për Biznes, Sharepoint, OpenStack Swift, BackBlaze B2, Amazon. S3 ose serveri juaj SFTP, FTP ose WebDAV dhe ndarja e skedarëve SMB/Windows.

Ngarkimi ultra i shpejtë i sfondit

ExpanDrive 6 përmban një motor të ri me shumë fije që është deri në 500% më i shpejtë se versioni i mëparshëm. Expat Drive kryen transferime paralele të të dhënave në sfond, kështu që ju keni transferime të besueshme edhe në kushte jo të besueshme të internetit. Vazhdoni të punoni dhe mos prisni që transferimi të përfundojë.

Ruajtja në renë kompjuterike në çdo aplikacion

Expat Drive është një disk i shpejtë i përbashkët i lidhur me renë kompjuterike. Hapni, modifikoni dhe ruani skedarët në kompjuterë të largët nga programet tuaja të preferuara, edhe nëse ato janë në një server gjysmë bote larg. Përmirësoni çdo aplikacion në kompjuterin tuaj duke e lidhur në mënyrë transparente me të dhënat në distancë.

Qasja në renë kompjuterike përmes Finder dhe Explorer

Qasuni në mënyrë të sigurtë çdo server skedari në distancë direkt nga Finder dhe Explorer ose edhe nga Terminali. Nuk ka nevojë të hapni një klient të veçantë transferimi vetëm për të transferuar skedarë. ExpanDrive 6 zgjeron aftësinë e të gjitha aplikacioneve për të hyrë në të dhëna.

Ju gjithashtu mund të shkarkoni AirLiveDrive Full.

Vizitoni karanpc për informacionet më të fundit në lidhje me lëshimet e reja të softuerit.

Informacioni i publikimit:

  • Titulli: ExpanDrive v2023.4.1
  • Zhvilluesi: Faqja kryesore
  • Gjuha: Anglisht
  • Licenca: Shareware
  • OS: Windows

Kërkesat e sistemit

  • Windows 7 deri në Windows 10 duke përfshirë Windows Server
  • Mbështet instalimet 32-bit dhe 64-bit
  • Mbështet botimet e Windows Server, duke përfshirë serverin e terminalit
  • Kontaktoni mbështetjen për një instalues të bazuar në MSI me shumë përdorues
  • Nuk mbështet Windows RT

Lidhje: ExpanDrive 2023.4.1 Free Download [Latest]

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu