A team of doctors and nurses from Romania in support of their colleagues in Milan.

0
173

Komisioni European raporton qe edhe Rumania dergon nje skuader  me mjeke dhe infermiere ne mbeshtetje te kolegeve te tyre ne Milano ne luften kunder COVID/19.

“Vendet Europiane po i perballojne se bashku keto kohe te veshtira” theksojne perfaqesuesit e Komisionit Europian.

Skuadra nga Rumania u perzgjodh mbi bazen e vullnetarizmit dhe do te qendrojne ne ne Milano per 14 dite.

Kjo u be e mundur ne bashkepunim me mekanizmat mbrojtes  te Bashkimit Europian per qytetaret. #EUsolidarity

https://www.instagram.com/p/B-tdOhCql4G/?utm_source=ig_web_copy_link

Reply

Please write your comment!
Please enter your name here