MV - 193 new cases of COVID-19, 9 victims in the last 24 hours

0
128

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriut janë regjistruar 193 raste të reja me COVID-19.

Sipas Ministrisë së Shëndetësisë, janë kryer 1 391 testime, ndërkohë që pjesa më e madhe e rasteve të reja janë regjistruar në Shkup.

Instituti i Shëndetit Publik (ISHP) regjistroi sot 46 pacientë të shëruar dhe nëntë viktima.

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 që nga fillimi i epidemisë është 4 482, numri i pacientëve të shëruar është 1 803, i viktimave 210, ndërsa numri i rasteve aktive është 2 469.

Reply

Please write your comment!
Please enter your name here