BRUSSELS - Michel presents new proposal for recovery plan

0
145

Presidenti i Këshillit Europian, Charles Michel ka paraqitur një propozim të ri për një paketë të diskutueshme të rimëkëmbjes së BE, sipas një dokumenti të parë nga agjencia gjermane e lajmeve, DPA.

Pakoja e përgjithshme prej 750 miliardë eurosh (855 miliardë dollarë) do të mbetej e pandryshuar, sipas propozimit të ri, por bilanci midis granteve dhe kredive ndryshohet.

Nga 500 miliardë euro në grante dhe 250 miliardë euro kredi, ky bilanc ndryshohet respektivisht në  450 miliardë euro në grante dhe 300 miliardë euro kredi.

Reply

Please write your comment!
Please enter your name here