Barazia gjinore në biznes/ Qendra “Aleanca Gjinore per Zhvillim” ndan “Çmimet e Barazisë”

0
1011

Qendra “Aleanca Gjinore per Zhvillim” zhvilloi ditën e djeshme aktivitetin “Çmimin i Barazisë”. Qëllimi i çmimit është promovimi i barazisë gjinore në punësim në sektorin privat në Shqipëri.

Ceremonia e ndarjes së çmimeve u mbaj në Hotel Rogner dhe trofetë e barazisë iu dorëzuan bizneseve të nominuara të cilat u përzgjodhën sipas kritereve të publikuara më herët në faqet zyrtare të Qendrës “Aleanca Gjinore per Zhvillim”.

Fitueset u shpallën : znj.Antonela Hako (Administratore e Hako Shpk), znj.Valbona Begolli ( Drejtuese e Alb Pastrim) dhe znj.Linda Shamo ( Themeluese e Easy Pay).

Barazia gjinore në biznes/ Qendra “Aleanca Gjinore per Zhvillim” ndan “Çmimet e Barazisë” 1

Ky event u organizua në kuadër të projektit “Rritja e Qasjes të Grave në Punësim” i financuar nga Norwegian Embassy in Prishtina.

Vitet e fundit, në Shqipëri është rritur përqindja e grave që punojnë dhe drejtojnë kompani të mëdha.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu